• Skrzynki (pojemniki) plastikowe przeznaczone do transportu i przechowywania mięsa, podrobów oraz wędlin
• Wykonane z polietylenu HDPE posiadają wysoką odporność chemiczną oraz dobrą wytrzymałość mechaniczną w niskich temperaturach
• Rodzaje skrzynek na mięso
• Konstrukcja skrzynek na mięso
• Składowanie skrzynek na mięso
· piętrzenie w stosie do 8szt. z ładunkiem, z pokrywami lub bez
• Właściwości i poświadczenia
• Wykonane z polietylenu
· bardzo wysoka odporność chemiczna
· dobra wytrzymałość mechaniczna w niskich temperaturach
· temperatura pracy -40°C do +60°C (nadają się do mroźni)
• Atest
do żywności
• Produkt
europejski
• Normy
• Akcesoria do skrzynek na mięso
• Poświadczenia i normy
• Wykonany z polietylenu
z atestem do mięsa
Wymiary gabarytowe (dług. x szer. x wys.) 600 x 400 x 200mm
Wymiary wewnętrzne (dług. x szer. x wys.) 565 x 367 x 197mm
• Dno pełne, szczelne • Ścianki pełne, perforowane w górnej części
Zakres temperatur pracy od -40°C do +60°C (nadają się do mroźni)
Pojemność skrzynki 39,0l
Ładowność 30,0kg
Ciężar 2,0kg
Cena nie uwzględnia kosztu dostawy
• Poświadczenia i normy
• Wykonany z polietylenu
z atestem do mięsa
Wymiary gabarytowe (dług. x szer. x wys.) 600 x 400 x 200mm
Wymiary wewnętrzne (dług. x szer. x wys.) 565 x 367 x 197mm
• Dno pełne, szczelne • Ścianki pełne, perforowane w górnej części
Zakres temperatur pracy od -40°C do +60°C (nadają się do mroźni)
Pojemność skrzynki 39,0l
Ładowność 30,0kg
Ciężar 2,0kg
Cena nie uwzględnia kosztu dostawy
• Poświadczenia i normy
• Wykonana z polipropylenu
· z atestem do żywności
Wymiary gabarytowe (dług. x szer. x wys.) 610 x410 x 23mm
Zakres temperatur pracy od -20°C do +60°C
Ciężar 0,49kg
Cena nie uwzględnia kosztu dostawy